Incubatoare

PUISOR

Mai multe informatii
incubatoare

Paturi electrice

WESTFALIA

Mai multe informatii
incubatoare

Perne electrice

WESTFALIA

Mai multe informatii
incubatoare

Boilere electrice

GEYSER NEW

Mai multe informatii
incubatoare

Aeroterme

THERMO SPEEDY

Mai multe informatii
incubatoare

Ovoscop

OVO-PUISOR

Mai multe informatii
incubatoare

ELECTRO ADMON S.R.L.

Bd. 1 Decembrie 1918 1G, Sector 3, Bucuresti, Romania +40 21 255.63.60
+40 21 255.01.90
+40 21 255.06.57 sales@electroadmon.com
Galerie 1 Galerie 2

Despre ELECTRO ADMON

ELECTRO ADMON

Inca de la infiintare (anul 1991) ELECTRO ADMON a beneficiat de personal tehnic specializat in toate ramurile activitatii sale.

Calitatea produselor realizate si seriozitatea cu care trateaza toate solicitarile clientilor a facut ca în cei aproape 20 de ani de activitate ELECTRO ADMON sa se impuna pe piata româneasca de profil, situându-se printre primii producatori de astfel de produse, iar pentru anumite repere fiind chiar singurul producator din tara.

ELECTRO ADMON a initiat de-a lungul anilor o serie de programe investitionale care, pe lânga dezvoltari tehnologice au avut si efecte benefice asupra conditiilor de lucru ale angajatilor si asupra mediului. Astfel în ultimii ani au fost realizate urmatoarele investitii: banda de montaj cu elemente de lucru si control modernizate,monitorizare productie, echipamente de mentenanta modernizate, linie de ambalare, elevatoare pentru masini de injectie, iar in domeniul mediului - am introdus sistemul de reciclare integrala a deseurilor de plastic de pe fluxul tehnologic, etc.

Pentru a ramane competitiva pe aceasta piata concurentiala si pentru a putea raspunde exigentelor contractelor externe noi ca si a celor cu Clienti traditionali de pe piata interna, ELECTRO ADMON a initiat si dezvoltat un program de analiza a situatiei actuale. Investitii noi  în modernizarea fluxului tehnologic si a dezvoltarii de produse s-au realizat pentru a raspunde cerintelor stricte de calitate si performanta tehnica, solicitate de clientii din domeniu.

Prin aceasta compania urmareste sa realizeze nu numai atingerea performantelor calitative ale produselor sale, dar si îmbunatatirea impactului direct si indirect asupra mediului, a conditiilor de lucru, prin asigurarea conformarii depline cu cerintele legislatiei privind protectia mediului si securitatea si sanatatea în munca.

  • Incubator PUISOR EXOTIC IO-202
    Incubator PUISOR EXOTIC IO-202
  • Patura electrica WESTFALIA Double - 2 persoane cu 2 comutatoare
    Patura electrica WESTFALIA Double - 2 persoane cu 2 comutatoare
  • Incubator PUISOR NOU IO-103
    Incubator PUISOR NOU IO-103

NEWSLETTER

ABONATI-VA